1. desember i morgen

heihei

I dag spilte jeg kamp mot kfum, det gikk ikke så bra i dag så vi håper på bedre resultat i morgen! Hvertfall i dag har jeg og mamma fartet rundt omkring, noe som har vært utrolig koselig, nå har vi også akkurat pyntet til jul, det er jo 1. desember i morgen! åå som jeg elsker desember måneden. Håper bare på at snøen snart kommer.Etter kampen laget jeg og mamma oss en skikkelig god lunsj! Nå skal jeg bare nyte kvelden helt og skal nå begynne å lage middag med mamma. mm gleder meg til fløtegratinerte poteter og biff!Snakkes! 
Julestemning

heihei

Julestemningen sniker seg sakte men sikkert innpå meg, i det siste har jeg tent uendelig mange duft lys og te lys! Elsker det. Dagene nå er utrolig kalde og mørke så jeg merker at jeg blir enda mer trøtt og slapp, men synes at denne tiden på årstiden er så koselig og deilig. Tok ingen bilder i dag så jeg lagte en julekolasj til dere:-). Skal på trening om ikke lenge så nå må jeg skyndte meg med å spise, snakkes!Søndags kveld

heihei alle søte!

Sitter i senga til storesøsteren min og slapper litt av før jeg legger meg, i morgen er det ny uke og nye muligheter? er det ikke sånn man sier det? Hvertfall, denne helgen har vært ubeskrivelig deilig! På fredag var jeg med Jeanette der vi filmet en god del videoer. Senere fikk jeg en telefon fra søsteren min om at jeg måtte komme meg hjem for vi skulle på kvadrat for å prøve en jakke til meg. Så senere på fredag slappet jeg av sammen med familien. På lørdag var jeg også med Jeanette og vi spilte også inn noen videoer, gjerne gå inn på kanalen min og ta en titt på dem. link til kanalen min. Så senere på lørdagen dro mamma og pappa på en hytte til et vennepar, så jeg og Eline var hjemme hele lørdagskvelden. Da spiste vi nok en gang en ganske så god taco og så på -skal vi danse-. I dag har jeg filmet en video, ahha masse filming denne helgen altså. Hele denne helgen har bare vært så kjekk og koselig!

videoen jeg spilte inn i dag 

 

Legg gjerne igjen en søt hilsen! 
Julekos

hello!

I dag snødde det faktisk, noe jeg synes er så utrolig koselig! Elsker juletiden med snø, julelys, julepynt og alt det der. Sitter her med Frida og Johanna og koser oss med dette.Juleklem fra meg!
Mandag, trening og bilder!

Heihei

I dag er det ny uke og nye muligheter! Startet uken ganske så bra. Hater egentlig mandager, dagen går jo utrolig rakst! det var ganske deilig å komme tilbake til alle venner etter en langhelg.
Uansett i dag etter trening lagte jeg meg en ganske så god kveldsmat! Spiser dette ganske ofte etter trening, for det er såå godt med frukt etter trening!Vi snakkes nok i morgen! Kan prøve å rekke dagslyset, siden noen ville ha outfitbilder. 

 
helg & video

Heihei! Har plantet meg godt nedi sofaen og nyter helgen som bare det. I dag har dagen min vært utrolig kjekk, elsker alle lørdager! Har fått spilt inn en video til dere også. Er så trøtt å sliten nå, så jeg får skrive mer imorgen! 
 

 
Whats on my iphone + dekslene mine

 

 

Gjerne subscribe på kanalen min!
Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits